.

.

Mlaznice za pisač, Mlaznice tankog Воркманьшипа podnošenje штрангпресса strukture pase luka za tiskaru za 3D pisača(mlaznice МК8 0.2 mm)

Mlaznice za pisač, Mlaznice tankog Воркманьшипа podnošenje штрангпресса strukture pase luka za tiskaru za 3D pisača(mlaznice МК8

Mišljenje kupaca:

HRK 25.17
Iznos
Na skladištu

[Kompatibilnost] Mlaznica pogodan za Monoprice Select mini, za V5 V6, za i3, za Anet8, za i3 Mega i tako Dalje, To je kompatibilan sa svim 3 D pisačima V5 V6 1.75 mm PLA ABS. [Struktura luk] Unutarnja zidna jedinica prihvaća дуговую strukturu koja smanjuje tlak potreban za stiskanje niti usijanja, može brzo сплющить nit usijanja, te poboljšati stabilnost i kvalitetu ispisa samo mlaznice. [Precizan dizajn] Odrežite nožem, da bi kontakt se više glatko, učinkovito spriječiti curenje mlaznice i izbjeglo začepljenje mlaznica. [Stroge vještina] Mlaznica strogo odgovara proizvodnom standardu, produžuje vijek trajanja i u potpunosti odgovara originalnom proizvodu. [Materijal od nehrđajućeg čelika] Mlaznice 3 D pisača izrađeni su od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na habanje i izdržljivi i može se koristiti za dugo vremena.Značajke : 1. [Kompatibilnost] Mlaznica pogodan za Monoprice Select mini, za V5 V6, za i3, za Anet8, za i3 Mega i tako Dalje To je kompatibilan sa svim 3 D pisačima V5 V6 1.75 mm PLA ABS.2. [Struktura luk] Unutarnji zid uzima strukturu luk, koji smanjuje pritisak potreban da bi iscijediti nit može brzo сплющить nit i poboljšati stabilnost i kvaliteta tiska je samo nos.3. [Materijal od nehrđajućeg čelika] Mlaznice 3 D pisača izrađeni su od nehrđajućeg čelika, koji je trajan i izdržljiv, i može se koristiti za dugo vremena.4. [Stroge vještina] Mlaznica strogo slijedi proizvodni standard, produžuje vijek trajanja i u potpunosti odgovara originalnom proizvodu.5. [Precizan dizajn] Odrežite nožem od gorskog kristala, kako bi izgled kontakta, više sjajna učinkovito spriječiti curenje mlaznice i izbjeglo začepljenje mlaznica.Kako koristiti : Uklonite stare baterije i zamijenite ih novima prije использованиемспецификация : Vrsta proizvoda : 3 D pisač NozzlesМатериал : Čelik стальвходной promjer : cca. 1,75 mm / 0,1 inča Navoj : M6 Sexangle Promjer : cca. 6 mm / 0.2 in Upućivanje Popis : 10 x3 D mlaznice pisača.

Deklarirana svojstva

Item Type:
 3D Printer Nozzles
Material:
 Stainless Steel
Input Diameter:
Approx. 1.75mm / 0.1in
Thread:
M6
Sexangle Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Package List:
10 x3D Printer Nozzles :

Najbolje prijedloge