.

.

Avotiq Iznad vrata Kuka iznad vrata 6 kuke Glavni Kupaonica Organizator Stalak Odjeća Kaputi Ručnik Vješalica Dobra Nosi vrata od Kovanog Vješalica za kaput (boja : bijela, veličina : 2)

Avotiq Iznad vrata Kuka iznad vrata 6 kuke Glavni Kupaonica Organizator Stalak Odjeća Kaputi Ručnik Vješalica Dobra Nosi vrata od

Mišljenje kupaca:

HRK 105.66
Iznos
Na skladištu

Zahvaljujući pomičnim metalnim koristi za montiranje kuka 4/5/6 za odjeću, ova dekorativna satna idealan za svaki moderan dom.Postavite ovu vješalica na bilo koji zid da se povuče čuvanje vaših kaputi, šeširi, torbe i još mnogo toga na novu razinu modernog dizajna.Rustikalni završiti jednostavan dizajn dekorativni za pohranu, savršen za vješanje u hodnicima i sobama vrata.Dizajn ne samo da je čist i jednostavan, ali i to je lako objesiti na zid ili vrata.Naše kuke su visoke kvalitete, trajnosti, čvrstoće i jedinstvenim, elegantnim, modernim dizajnom.Naša misija : 1. Izvoz kvalitetne robe sa istoka po konkurentnim cijenama na vas.2. Raditi s našim klijentima da izgrade svoj posao .3. Povećala profitabilnost i konkurentnost naše međunarodne kupca.Molim te, dođi brzo i posjetite nas opet!Zahvaljujući pomičnim metalnim koristi za montiranje kuka 4/5/6 za odjeću, ova dekorativna satna idealan za svaki moderan dom.Postavite ovu vješalica na bilo koji zid da se povuče čuvanje vaših kaputi, šeširi, torbe i još mnogo toga na novu razinu modernog dizajna.Rustikalni završiti jednostavan dizajn dekorativni za pohranu, savršen za vješanje u hodnicima i sobama vrata.4 Kuka : app.17.5x9.5x11.5cm/6.88x3.74x4.52in5 Kuke : app.17.5x9.5x11.5cm/6.88x3.74x4.52in6 Kuke : app.19.5x10.5x13.5cm/7.67x4.13x5.31color : Crna, Srebrna (opcionalno) Broj : 1 kom. Napomene : 1. Stvarna boja proizvoda se može razlikovati od slike zbog svjetlosti.2. Moguća su manja odstupanja u dimenziji proizvoda.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge