.

.

Gradska Biciklistička Odjeća Švedska Stepenice, Drvena Štala Bar Ovjes Trener – Fizioterapija i Gimnastika Stepenice w/ 10 Strateških Šipke. Niz borova.

Gradska Biciklistička Odjeća Švedska Stepenice, Drvena Štala Bar Ovjes Trener – Fizioterapija i Gimnastika Stepenice w/ 10 Strateških

Mišljenje kupaca:

HRK 269.70
Iznos
Na skladištu

VRHUNSKI MATERIJALI : robusna konstrukcija OD NIZA BORA pruža pouzdanost i sigurnost.Svi materijali i lakovi prirodne i ekološki.Sve detalje glatko brusiti i polirati.UNIVERZALNI DIZAJN : maksimalne prednosti treninga, dizajn je prilagođen za domove, teretane, klinike, škole i fitness centara.idealno za odrasle ili za djecu za vježbanje.Ljubitelji fitnessa to jako sviđa!.UŠTEDA PROSTORA : montiran na zid. 77" x 32,5 x 6".Prečke imaju promjer 1,3 cm.NEDAVNO je OBJAVLJENA na 2021 godine : sa ograničenom izdanju od samo 200 švedske ljestve (стойловых barovi), on će brzo je rasprodana!.NAJVEĆA dopuštena TEŽINA - 330 kilograma VRHUNSKE MATERIJALE : robusna konstrukcija OD NIZA BORA za pouzdanost i sigurnost.Svi materijali i lakovi prirodne i ekološki.Sve detalje glatko brusiti i polirati.UNIVERZALNI DIZAJN : maksimalne prednosti treninga, dizajn je prilagođen za domove, teretane, klinike, škole i fitness centara.idealno za odrasle ili za djecu za vježbanje.Ljubitelji fitnessa to jako sviđa!UŠTEDA PROSTORA : montiran na zid.NEDAVNO je OBJAVLJENA na 2021 godine : sa ograničenom izdanju od samo 200 švedske ljestve (стойловых barovi), on će brzo je rasprodana! 77" x 32,5 x 6".Prečke imaju promjer 1,3 cm.NAJVEĆA DOPUŠTENA TEŽINA - 330 KG.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge