.

.

Hidroponi Raste Kit,Sloj 1 4 Cijevi Hidroponi Посадочное Oprema s Pumpom,36 Tvorničke Terena Vodena Kultura Vrtna Sustav Biljaka za Lisnatog Povrća Salata je Biljka Celer Kupus (Sloj 1 4 Cijevi)

Hidroponi Raste Kit,Sloj 1 4 Cijevi Hidroponi Посадочное Oprema s Pumpom,36 Tvorničke Terena Vodena Kultura Vrtna Sustav Biljaka

Mišljenje kupaca:

HRK 116.97
Iznos
Na skladištu

????[sigurnost i zdravlje]-Korištenje prehrane PVC-dizajn koji može proizvesti kvalitetan povrće.Više od toga, daleko sigurnije za vas da imate povrće koje ste sadnju sami.Osim toga, ovaj proizvod može se koristiti u bilo koje vrijeme bez ograničenja sezone. ????[Specifikacija]-Tip : 1 sloj, broj cijevi : 4, broj rupa : 36, svaka cijev je dužine 38 cm (98 cm). ????[jednostavna montaža]-Ovaj гидрофильный skup za uzgoj ne treba nikakve eksperimente.Prijateljski za početnike.Osim toga, nema potrebe da u удобрениях i drugim stvarima, treba samo vodu i hranjiva otopina, kao i s pumpom, timerom i drugim alatima koji su jednaki za sve. ????[štednja i visoku kvalitetu]-ova oprema Je dizajniran za беспочвенной tehnologija uzgoja.Također, on je sposoban za rad u načinu rada unutarnja cirkulacija vode.To može uštedjeti resurse vode, tla, gnojiva.Zahvaljujući unutarnja cirkulacija vode proizvodnja moglo bi se značajno poboljšati. ????[naširoko koristi]-možete Ga koristiti i za vrt, dom i ured lisnato povrće kao što je salata, celer, cikla, paprika, češnjak, uljana repica itd.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge