.

.

Papir za prijenos Tetovaže 35 Listova Papir za Matrica Tetovaže Termalna Papir za Matrica 8 1/2 x 11 4 Sloja DIY Pauspapir Tetovaže za Zapošljavanje Za Prijenos Tetovaže Tetovaža Pomagala (bijela)

Papir za prijenos Tetovaže 35 Listova Papir za Matrica Tetovaže Termalna Papir za Matrica 8 1/2 x 11 4 Sloja DIY Pauspapir Tetovaže

Mišljenje kupaca:

HRK 68.97
Iznos
Na skladištu

VISOKOKVALITETNA toga, prijenos PAPIR : Naša toga, prijenos papir za tetovaže je izrađen od visoko-kvalitetne boje i sitotisak na papiru. 4-слойный dizajn : Papir za matrica tetovaže ima 4 sloja, koji uključuju master list, zaštitnu tkaninu (uklanja se prije upotrebe), ugljikovu stranicu i podloge, veličine oko 8 1/4" x 11 3/4".Postoje DVA NAČINA : Jednostavan za korištenje.Može se koristiti s termalne dogovoru ili matrix pisačima.Ili ručno crtanje i dizajn. ( IMAJTE na umu da je 2. stranica zaštitne tkanine mora biti uklonjena prije upotrebe! ).ODLIČNA PRIMJENA : Papir za transfer matrica tetovaže može biti lako, čisto i glatko prenosi na kožu.Idealno za tattoo studio, umjetnika, ljubitelja tetovaže i sl. Paket UKLJUČUJE : Papir za prijenos tetovaža dizajne za tetovaže, uključujući 35 listova sitotisak, papir za tetovaža dizajne za tetovaže.Nanošenje sapuna i vode ili prijenosni zube na mjestu, gdje se zahtijeva prijenos, učinit će rezultirajuća slika jasnija i ( ne uključuje переносную za zube, sapun ).Kvalitetne boje i papir matrica tetovaže.Mogu se koristiti u spa копире ili freehand Jednostavan za korištenje,Non-blijedi i многоразовом korištenje,dobrom patnje utjecaju.Idealno za tattoo studio, umjetnika, ljubitelja tetovaže i sl. Veličina : 8.5" x 11" Paket uključuje : 35 x matrica tetovaže toga, prijenos papira. 4-слойный dizajn : Layer 1 : bijela, master list, na koji se stavlja dizajn .Sloj 2 : prozirni, se koristi kako bi se spriječilo grebanje, IMAJTE na UMU da je 2. stranica zaštitne tkanine mora biti uklonjena prije upotrebe!Sloj 3 : tamno plava, карбоновая stranica (prednja strana je mat finish, a obrnuta-sjajan).Sloj 4 : Žuta, podloga list.Kako koristiti : 1. Skinite sloj 2 (proziran zaštitni papir) 2. Koristite olovku za crtanje konture slike koji želite učiniti za tetovaže na sloju 1. Ili pokrenite linijski crteži kroz термографический prijenosni uređaj ili термофакс. 3. Navlažite kožu na mjestu gdje želite staviti tetovažu, s vodom i sapunom ili трансферной zube. 4. Odvojite ugljikovu stranicu od osnovne papira , slike su tiskane na poleđini glavni papira 5. Postavite stražnju stranu glavni papira na vlažnu kožu i lagano pritisnite 5. Pažljivo skinite papir sa kože.Nakon toga prijenos tetovaže završen.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge