.

.

KESIO 100pc Lažni Nokti Lijes Savjeti Za Nokte, Akrilni Transparentni Savjeti Za Nokte Nadzemni Nokti Umjetni Potpuna Pokrivenost sa Kutijom za Noktiju Saloni i DIY Noktiju kod Kuće(01)

KESIO 100pc Lažni Nokti Lijes Savjeti Za Nokte, Akrilni Transparentni Savjeti Za Nokte Nadzemni Nokti Umjetni Potpuna Pokrivenost

Mišljenje kupaca:

HRK 21.63
Iznos
Na skladištu

Lagano подпилите površinu nokta.Nanesite vrlo tanak sloj osnovni sloj i вылечите ga pod uv/led žaruljicom.Odaberite odgovarajući oblik i veličinu накладного vrha nokta.Nanesite građevinski gel na obrazac za nokte, koristite olovku za nokte s deterdžentom kako bi gel glatka.Zalijepite ga na svoj doista ногтю i pobrinite se da je potpuno usklađen, ali i вылечите ga pod UV/led žaruljicom.Nanesite gornji sloj i вылечите ga pod UV/led žaruljicom.Pakiranje uključuje : 100 kom./kor.Pribor za nokte.Pakiranje uključuje : 100 kom./kor.Nail Art Accessories100% potpuno novi i kvalitetan.Materijal : Plastic Item Ime : Nail Artificial Tips Color : As shown1. Lagano подпилите površina ногтя2. Nanesite vrlo tanak sloj osnovni sloj i вылечите ga pod UV/led žaruljicom.3. Odaberite odgovarajuću veličinu i oblik lažnog vrha nokta.4. Nanesite građevinski gel na obrazac za nokte, koristite olovku za nokte s deterdžentom kako bi gel glatka.5. Zalijepite ga na svoj doista ногтю i učinite pobrinite se da je potpuno strana, i вылечите ga pod UV/led žaruljicom.6. Uklonite lažno vrh nokta, обрезав oblik i отполировав nokte.7. Nanesite gornji sloj i вылечите ga pod UV/led žaruljicom.8. Kreirajte svoj nokat sa svojim zadovoljni uzorcima.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge